top of page

'Haar naam is Rachel, Anna Rachel'

Drie jaar geleden begon ik met schrijven. Rachel was net overleden en ik voelde dat ik haar verhaal wilde vertellen. Het was een heel proces. Ik schrijf weleens vaker een blog, maar een boek schrijven is toch van een hele andere orde.


Het was altijd al mijn verlangen om moeder te worden. Mijn man en ik zijn op latere leeftijd getrouwd en hoe dankbaar was ik toen ik erachter kwam dat ik zwanger was! In mijn boek neem ik je mee op mijn reis die ik als moeder van Rachel heb gemaakt. Ik vertel over hoe het was om Rachel te dragen, de ziekenhuisbezoeken, de uitslagen, onze strijd en liefde voor haar, de medische muren waar we tegenaan liepen. Zorg voor een kindje zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar wij hebben ervaren dat het anders is toen bleek dat Rachel een chromosoomafwijking had. Het is een verhaal van hoop, geloof, verdriet en ongelofelijk veel liefde.


Mijn boek is vanaf aanstaande donderdag te koop bij boekwinkel Afslag 29 in Goes en in Middelburg www.afslag29.nl Je kan het boek ook bij mij bestellen door een berichtje te sturen met je naam, adres en telefoonnummer naar mirjam.oldengarm@gmail.com

Het boek kost 12,95 exclusief de verzendkosten van € 4,15.





583 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page